Könnyen, gyorsan finomat....

 2010.05.28. 00:27

Érezted már úgy a mai rohanó világban, hogy semmire sincs időd?

Gondolom ilyenkor még jobban sajnálod az időt arra, hogy árakat főzőcskézz, s bújd a bonyolultabbnál bonyolultabb recepteket.

Két dologgal sok-sok időt meg tudsz spórolni a konyhában.

Ha főzöl főzz két-három adagot egyszerre, s fagyaszd le! Én szinte minden pörkölt és tésztafélét, de még a leveseket is le szoktam fagyasztani. Amikor nincs időm bűvészkedni a konyhában, akkor előkapom a mélyhűtőből, gyorsan csinálok valami köretet, s 10-15 perc alatt komplett ebéd vagy vacsora vár a családra.

Ha frissen készült ételt szeretnél, akkor se csüggedj! Gyorsan elkészíthető saláta, tésztasaláta, wook-ban készült étel, leves és főzelék stb. recepteket fogok megosztani Veled, melyek nálam már bizonyítottak. Ezeket a recepteket csoportokba osztom, hogy könnyebben el tudj igazodni közöttül.

Holnap hozom az elsőket.

Címkék: spórolás főzés

A bejegyzés trackback címe:

https://haziasszonysuli.blog.hu/api/trackback/id/tr312036971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása